Rummelighed og stil findes med en brusevæg

Glas brusevæg til afskærmning i badeværelset.Det kan nemt blive for klemt, hvis man både skal have plads til et flot toilet, en flot håndvask, en brusekabine og måske endda et badekar. Det kan samtidig også være svært at holde en stilren tone, der ikke forstyrre nogle af de andre elementer, der er på badeværelset. Men det er der en løsning på. Hjælp din boligs samlede udtryk og køb en brusevæg af glas til din brusekabine. Så får du både overblik og overskud.

Brusevæg i glas skaber nye rum og meget mere lys

Netop en brusevæg i glas kan gøre vidundere, hvis man står med et badeværelse, hvor der er i forvejen er klemt i forhold til plads. Her kan brusedøre til brusekabinen gøre, at man simpelthen får et større rum, hvor man kan se alle badeværelsets vægge, og hvor der samtidig er væsentligt mere lys, ende der ellers ville være.

Brusevæggene er også praktiske

Endnu en fordel ved brusevæggene i glas er, at de faktisk er meget praktiske. Ved plastikvægge kan det være svært at se, hvor resterende vanddråber er, når man skal tørre op efter et bad. Sådan er det ikke med glasvæggene, hvor man tydeligt kan se, hvor der er vandrester og dråber, der skal tørres op.

Når der så er vand eller kalk, der trods, at man har tørret op, stadig sidder fast på glasset, er det ikke særlig svært at rengøre. Man skal blot have et blidt rengøringsmiddel, en klud, der ikke kan ridse samt godt med knofedt, så er brusekabinen flot og skinnede i løbet af ingen tid.

Vil du høre mere om transparent bruseafskærmning til dit badeværelse, anbefales det, at du starter med at tage kontakt til en VVS installatør af brusevægge i glas, der også kan fortælle, hvordan du bedst muligt installerer dem, tilpasset de øvrige elementer i din bruseniche. Derudover findes der også mange forskellige glas-typer, f.eks. frostet glas, bygningsglas, reflexfri glas osv., hvilket er vigtigt at tage med i overvejelserne.