Er en brusedør det rette valg for dig?

Brusedør til små badeværelser er bedst.Den rigtige brusedør kan være med til at give dit badeværelse det udtryk, som du ønsker, det skal. Der er rigtig mange muligheder på markedet, når man skal beslutte sig for, hvilken form for bruseafskærmning, man skal vælge. Det er også derfor, der er så mange mennesker, der bliver i tvivl om hvad de skal vælge, når valget skal tages. Skal man vælge en brusedør? En brusevæg? Eller er et bruseforhæng mon den smarteste løsning i din situation? Spørgsmålene er mange, og mulighederne er endnu flere.

Overvej størrelsen på det badeværelse du vil renovere

Har du et meget lille badeværelse, så er det oplagte valg måske en bruseløsning med buet foldedøre, der fylder mindre. Til større baderum kan man benytte en såkaldt brusevæg. Hvis du har besluttet dig for, at det er en brusedør, du skal vælge, så skal du tage en beslutning om, hvilket materiale du ønsker døren i. Glas er langt den mest populære løsning, idet den er let at vedligeholde i forhold til andre materialer. Nogle brusedøre bliver sprøjtet med såkaldt nano-teknologi hvilket modvirker kalk, der ofte er den største fjende mod glas. Hvis du samtidig sørger for at tørre glasset af efter brug, så har du en smuk og æstetisk løsning, der uden tvivl vil fungere i mange, mange år. Det har nemlig vist sig, at en brusedør er en af de mere holdbare løsninger, og samtidig er det også en løsning, der ikke ser ud til at gå af mode, da det giver en klinisk og stilrent look til badeværelset, som selvfølgelig kan kombineres med andet badeværelsetilbehør, for at fuldende den komplette oplevelse.

Derfor kan en brusedør være den bedste bruseafskærmning

Er du endnu ikke overbevist om brusedøren? Så læs med her:

  • En brusedør i glas kan skabe en helt ny dimension i et badeværelse, hvis man blot lade kreativiteten vandre. Det kan for eksempel hjælpes på vej ved at implementere lys.
  • Brusedøre kommer i mange forskellige typer, og derfor kan du uden tvivl finde en model, der vil passe til dit badeværelse.
  • I forhold til for eksempel et bruseforhæng er en brusedør en mere æstetisk løsning, der passer godt til et voksent og intimt badeværelse.

Sidst men ikke mindst så husk på, at du med fordel kan besøge de mange showrooms rundt om i landet for mere inspiration til badeværelset. Her kan du i mange tilfælde også få gratis rådgivning til valg af brusedør producent, der matcher dine ønsker og behov. Du kan også hente mere viden om indretning og valg af brusedøre i glas på www.unidrain.dk/produkter/glassline/brusedoer/ der også har video og kataloger, som kan hentes ned eller bestilles online. Held og lykke med at finde den rigtige brusedør til dit bad.